Porkkanarullapiiras
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, gluteeniton, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset, muut

Porkkanarullapiiras

7 annosta

 

Korista suolainen piiras sateenkaarenvärisillä porkkanoilla. Valmispohjaa käyttämällä aikaa jää porkkanoiden rullailuun.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (380 g) pakastepiirastaikina (suolainen)
  • 400 g
    väriporkkanoita
  • 1 prk
    (250 g) rahkaa
  • 1 prk
    (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 1 tl
    timjamia
  • 2 rkl
    öljyä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sulata piirakkataikinaa huoneenlämmössä 30 minuuttia ja painele se voideltuun piirasvuokaan.

Kuumenna uuni 200 asteeseen ja esipaista pohjaa uunissa 10 minuuttia.

Sekoita kulhossa rahka, tuorejuusto ja kananmunat. Mausta suolalla ja timjamilla.

Kuori porkkanat ja siivuta ne hyvin ohuiksi, pitkiksi siivuiksi esim. kuorimaveitsellä. Laita siivut mikronkestävään vesikulhoon. Lämmitä mikrossa noin minuutti, jotta siivut pehmenevät hieman. Näin ne on helpompi kääriä rullalle. Valuta porkkanat vedestä.

Levitä rahkatäyte piiraspohjalle. Kieputa porkkanasiivuista rullia piiraan pinnalle. Voitele pinta kevyesti öljyllä ja paista uunissa 40–45 minuuttia.