Poronkäristyskastike
Tykkäämiset
114 79
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Poronkäristyskastike

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 pakettia
    (á 240 g) poronkäristyslihaa
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 4 dl
    vettä
  • 140 g
    pekonia
  • 0.8 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paahda pannulla niin kauan, että rasva irtoaa. Lisää jäiset käristyslihat pekonin joukkoon kahdessa erässä ja paista niin, että siivut irtoavat ja ruskistuvat tasaisesti. Nosta pannulle kaikki käristyslihat ja ripottele päälle vehnäjauhot. Kääntele lihoja hetken aikaa kuumalla pannulla. Mausta lihat suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää vettä niin, että kiehuessa syntyy sakea kastike. Tarjoile perunamuusin ja puolukka-porkkanamarmeladin kanssa.