Poronkäristyspasta
Tykkäämiset
24 14
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, liha, liha, pasta, helppo, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Poronkäristyspasta

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • Kastike
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 rasia
    herkkusieniä (150 g)
  • 1
    sipuli
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 rkl
    margariinia
  • 1 pussi
    poronkäristyslihaa (240 g)
  • 1
    ruukku rucolaa
  • 1 dl
    pakastepuolukoita
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 2 rkl
    mustaherukkahyytelöä
  • 1.5 dl
    vettä
  • 0 ripaus
    suolaa
  • Lisäksi
  • 350 g
    pastaa
 

Ohjeet

Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista herkkusieniä kuivalla kuumalla pannulla, kunnes niistä on poistunut suurin osa nesteestä. Lisää joukkoon margariini ja sipulit. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmetä. Kaada seos toiseen astiaan odottamaan. Ruskista poronkäristys ja anna hautua veden kanssa 15 minuuttia. Lisää poronkäristyksen joukkoon sieni-sipuliseos, kerma ja mustaherukkahyytelö. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta 5 minuuttia. Lisää rucola ja jäiset puolukat. Mausta kastike ja sekoita. Tarjoile kastike keitetyn pastan kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA