Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
- Kastike
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
-
1 rasiaherkkusieniä (150 g)
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklmargariinia
-
1 pussiporonkäristyslihaa (240 g)
-
1ruukku rucolaa
-
1 dlpakastepuolukoita
-
2 dlruokakermaa
-
2 rklmustaherukkahyytelöä
-
1.5 dlvettä
-
0 ripaussuolaa
- Lisäksi
-
350 gpastaa
Ohjeet
Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista herkkusieniä kuivalla kuumalla pannulla, kunnes niistä on poistunut suurin osa nesteestä. Lisää joukkoon margariini ja sipulit. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmetä. Kaada seos toiseen astiaan odottamaan. Ruskista poronkäristys ja anna hautua veden kanssa 15 minuuttia. Lisää poronkäristyksen joukkoon sieni-sipuliseos, kerma ja mustaherukkahyytelö. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta 5 minuuttia. Lisää rucola ja jäiset puolukat. Mausta kastike ja sekoita. Tarjoile kastike keitetyn pastan kanssa.
© SOK Viestintä ja julkaisut 1010