Poropiirakka
Tykkäämiset
5 2
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Poropiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2.2 dl
    Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 0.2 dl
    Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 150 g
    Flora leivontamargariinia
  • 150 g
    kylmäsavuporoa
  • 200 g
    kantarelleja
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 0.5 dl
    persiljaa
  • 1.5 dl
    juustoraastetta
  • 3.5 dl
    vehnäjauhoja
 

Ohjeet

Nypi keskenään pehmeä margariini ja vehnäjauhot. Lisää Creme Bonjour Cuisine ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Halkaise ja huuhtele purjo ja leikkaa se viipaleiksi. Kuullota purjo ja paloitellut sienet rasvassa. Suikaloi poro ja lisää sieni-sipuli -seokseen. Levitä seos piirakkapohjan päälle. Sekoita Flora Ruoan joukkoon Creme Bonjour Cuisine, kananmunat ja juustoraaste. Levitä liemi täytteen päälle. Kypsennä piirakkaa 200 °C:n lämpötilassa uunin alaosassa noin 40 minuuttia. Nauti lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.