Porsaan filee ja ananassalsa
Tykkäämiset
132 65
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, grillaamalla, gluteeniton, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää sitrusta, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Porsaan filee ja ananassalsa

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 700 g
    marinoitua porsaan fileetä
  • Ananassalsa:
  • 1
    pieni punasipuli
  • 2
    avokadoa
  • 2 rkl
    basilikaa tai korianteria
  • 0.8
    punaista chiliä
  • 1
    limetti tai puolikas sitruuna
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 400 g
    tuoretta ananasta (1 tuore ananas kuorittuna)
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ananas, leikkaa pehmeä hedelmäliha irti ja kuutioi se. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita salsan ainekset keskenään. Lisää limetin mehu ja mausteet. Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa heti salsan kanssa.