Porsaan uunifilee uunisipulit ja hunajainen kastike
Tykkäämiset
12 7
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, uunissa, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Porsaan uunifilee uunisipulit ja hunajainen kastike

6:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    hunajaa
  • 1 rkl
    sinappia
  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 kg
    maustettua porsaan ulkofileetä
  • 2
    sipulia
  • 2
    punasipulia
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    omenaa
  • 3
    valkosipulia
  • Hunajainen appelsiinikastike:
  • 0
    mustapippuria
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 2 dl
    appelsiinimehua
  • 2 dl
    kermaa
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 2 rkl
    suurustetta ruskeille kastikkeille
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori punasipulit ja sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita kulhossa öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen. Kypsennä fileetä 125 asteessa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80 astetta. Nosta sipulit lihan kanssa uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese omenat huolellisesti, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Lisää omenat uunivuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia. Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset suurustetta lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna. Kun kastike kiehuu, lisää suuruste ja keitä hetki. Tarjoile uunifilee sipuleiden, omenoiden ja hunajaisen appelsiinikastikkeen kanssa.