Porsaanfilee
Tykkäämiset
82 27
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, pannulla, uunissa, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Porsaanfilee

4:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    rosmariinia
  • 1 kg
    porsaanfileetä
  • 2.5 rkl
    sinappia
  • 0.5 tl
    mustapippurirouhetta
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Kastike:
  • 1 dl
    vettä
  • 0
    rosmariinia
  • 0.5 rkl
    vehnäjauhoja
  • 2 dl
    paistolientä
  • Lisäksi:
  • 0
    puolikkaan sitruunan mehu
  • 0
    sitruunapippuria ja aromisuolaa
  • 1 paketti
    tuoreita herkkusieniä
  • 1 rkl
    voita
  • 200 g
    vihreitä papuja
  • 1
    nippu persiljaa
  • 1.5 dl
    hillosipuleita
 

Ohjeet

Hiero filee päältä sinapilla. Ripottele pintaan hiukan suolaa ja pippuria. Työnnä liha paistopussiin. Hiero rosmariini hienoksi huhmaressa ja kaada pussiin lihan päälle. Sulje pussi ja leikkaa siitä yksi kulma auki. Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa 1 1/2 tuntia. Ota paistoliemi mittakannuun ja laimenna vedellä sopivan suolaiseksi. Jäähdytä. Vatkaa sekaan jauhot. Keitä sekoittaen 5 minuuttia. Mausta rosmariinilla. Viipaloi liha vadille. Kuumenna voi paistinpannussa. Viipaloi siihen puhdistetut herkkusienet. Paista sekoittaen 5 minuuttia. Puserra päälle sitruunamehua. Lisää sitruunapippuri, persiljasilppu ja ripaus aromisuolaa, jos haluat. Kiehauta pavut vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Tai kuumenna säilykepavut. Valuta ja kaada vadille. Kaada päälle hiukan