Porsaankyljykset juustokastikkeessa
Tykkäämiset
26 13
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Porsaankyljykset juustokastikkeessa

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    fariinisokeri
  • 1 dl
    vettä
  • 2 tl
    Turun Sinappia
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 4 kpl
    HK Viljapossunkyljyksiä
  • 100 g
    Crème Bonjour Valkosipulia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Mausta porsaankyljykset suolalla ja mustapippurilla ja voitele ne sinappi-fariinisokeriseoksella. Anna kyljyksien olla huoneenlämmössä 15 minuuttia. Kuumenna rasva paistinpannussa ja paista kyljykset keskilämmöllä kauniin ruskeiksi ja lähes kypsiksi. Siirrä kyljykset lautaselle odottamaan hetkeksi. Lisää Creme Bonjour ja vesi pannuun ja keitä, kunnes seos on sileää ja kastikemaista. Nosta kyljykset pannuun, pane kansi päälle ja hauduta 3-4 minuuttia. Syö perunoiden ja rakuunalla maustettujen porkkanoiden kanssa.