Possu-kasvisvokki riisinuudelilla
Tykkäämiset
31 13
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Possu-kasvisvokki riisinuudelilla

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 125 g
    riisinuudelia
  • 1 rkl
    valkoviini etikkaa
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 1 kpl
    punasipulia
  • 2 rkl
    makeaa chilikastiketta
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 kpl
    paprikaa
  • 2 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 150 g
    sokeriherneitä
  • 0.5 dl
    cashewpähkinöitä
  • 250 g
    pakastettua parsakaalia
  • 400 g
    HK Ripeät Viljapossun paistisuikaleita
 

Ohjeet

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele lävikössä kylmällä vedellä. Laita valutetutnuudelit kulhoon ja leikkaa ne saksilla hieman lyhyemmiksi. Sekoita chilikastike, viinietikka jasoijakastike keskenään ja kaada nuudeleiden joukkoon.Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa paistinpannulla, lisää porsaansuikaleet ja paista ne kypsiksi.Siirrä liha lautaselle. Kuutioi paprika, viipaloi punasipuli ja hienonna valkosipuli. Lisää toinenruokalusikallinen rasvaa pannulle. Lisää sipulit, paprika, sokeriherneet ja parsakaali ja paistakevyesti kypsiksi (al dente). Lisää liha kasvisten joukkoon pannulle paista vielä hetki, että liha kuumenee uudestaan.Mausta soijakastikeella. Sekoita possu-kasvisseos nuudeleiden joukkoon jaripottele päälle cashewpähkinärouhetta.