Possua hapanimeläkastikkeessa
Tykkäämiset
15 0
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

muut, paistokset, pääruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, sitrukseton, sokeriton, sisältää pähkinöitä, aasialainen, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää omenaa, sisältää soijaa, proteiinipitoinen

Possua hapanimeläkastikkeessa

4 annosta

 

Possuviipaleet ja kasvikset hapanimeläkastikkeessa on helppotekoinen suosikkiruoka menneiltä vuosilta. Tarjoa lisukkeena keitettyä riisiä tai nuudeleita.

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    porsaan sisäfileetä
  • Marinadi
  • 1 rkl
    hienonnettua inkivääriä
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 2 rkl
    rypsiöljyä
  • 0.5 tl
    mustapippurirouhetta
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 2
    paprikaa
  • 2
    punasipulia
  • Paistamiseen
  • 1
    öljyä
  • Kastike
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 3 rkl
    viinietikkaa
  • 3 dl
    ananas- tai omenamehua
  • 0.5
    kanaliemikuutiota
  • 2 rkl
    ketsuppia
  • 2 rkl
    fariinisokeria
  • 1.5 rkl
    maissitärkkelystä
  • 1 ripaus
    mustapippuria
  • 1 ripaus
    suolaa
  • Pinnalle
  • 1
    cashewpähkinöitä
  • 1
    persiljaa tai korianteria
 

Ohjeet

1. Sekoita marinadi. Poista fileestä kalvot. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi, pane viipaleet marinadiin ja anna maustua jonkin aikaa.

2. Leikkaa paprikat ja sipulit ohuiksi suikaleiksi.

3. Paista lihaviipaleet kolmessa erässä kuumalla vokkipannulla. Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Siirrä lihat lautaselle.

4. Kaada kuumaan pannun 1 rkl öljyä, lisää kasvikset ja paista sekoitellen kunnes kasvikset saavat vähän väriä.

5. Mittaa kastikeainekset kattilaan. Kuumenna sekoitellen kunnes kastike kiehahtaa. Keitä pari minuuttia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

6. Pane lihat ja kasvikset takaisin vokkiin. Kaada kastike päälle ja kuumenna nopeasti. Ripottele pinnalle pähkinöitä ja yrttiä.