Possua metsästäjän tapaan
Tykkäämiset
10 0
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

muut, pataruoka, uuniruoka, pääruoka, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, sisältää maitoa, Itä-Eurooppa ja Baltia, Pohjoismaat, sisältää sikaa, sisältää lihaa, proteiinipitoinen

Possua metsästäjän tapaan

4 annosta

 

Maukkaassa metsästäjän padassa on herkkusieniä ja smetanaa, mausteina muun muassa rosmariinia. Tarjoa possupata uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    porsaan lihasuikaleita
  • 200 g
    herkkusieniä
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 3 dl
    lihalientä
  • 2 tl
    sinappia
  • 1 tl
    rosmariinia
  • 1 dl
    smetanaa
  • 1 dl
    hillosipuleita + tilkka vettä
  • 1
    mustapippuria
  • 1
    silputtua persiljaa
  • 1
    suolaa
 

Ohjeet

Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Siirrä pataan. Lisää sinappi, lihaliemi ja rosmariini. Mausta reilusti pippurilla. Anna lihan hautua 30 minuuttia. Viipaloi sienet, silppua sipuli. Paista öljyssä ja lisää pataan. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää smetana, hillosipulit ja tilkka lientä. Kuumenna. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.