Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Possurisotto
Tykkäämiset
17 12
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Possurisotto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 6 dl
    vettä
  • 400 g
    porsaan suikaleita
  • 1
    sipuli
  • 1
    paprika
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2
    valksosipulin kynttä
  • 2 dl
    pakasteherneitä
  • 3 dl
    risottoriisiä
  • 3 rkl
    gluteenitonta soijakastiketta
  • 1.5 tl
    jauhettua inkivääriä
  • 1
    kasvisliemikuutio
  • 0
    suolaa
  • Tarjoiluun:
  • 0
    makeaa chilikastiketta
 

Ohjeet

Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen kypsentämistä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese paprika, poista siemenet ja kuutioi se. Kuumenna öljy padassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Paista porsaan suikaleet ja sipulit kevyesti. Mausta inkiväärillä ja mustapippurilla. Lisää riisit. Kuullota hetki. Lisää soijakastike, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää suola, paprikakuutiot ja herneet. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile halutessasi makean chilikastikkeen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA