Provencen pihvit ja kasvispestopasta
Tykkäämiset
4 3
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, keittämällä, pannulla, pasta, liha, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Provencen pihvit ja kasvispestopasta

4:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • Pihvit:
  • 1 rkl
    kapriksia
  • 1
    muna
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 3 rkl
    hienonnettua persiljaa
  • 500 g
    naudan paistijauhelihaa
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    provencen yrttiseosta
  • 0
    suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • Kasvispestopasta:
  • 1
    punainen paprika
  • 1
    punasipuli
  • 0.5
    munakoiso
  • 0.5
    kesäkurpitsa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2
    isoa tomaattia
  • 1 tl
    suolaa
  • Lisäksi:
  • 250 g
    nauhapastaa
  • 2 rkl
    pestokastiketta
  • Pinnalle:
  • 2 rkl
    hienonnettua persiljaa
 

Ohjeet

Pihvit:Kuullota pannulla öljyssä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Nosta kulhoon jäähtymään. Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita taikina kiinteäksi ja tasaiseksi. Muotoile taikinasta 8 litteää pihviä. Paista pihvit pannulla tai uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa pihvit kasvispestopastan kanssa. Kasvispestopasta:Pese ja kuutioi munakoiso. Kuullota paloja öljyssä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa, paprika, punasipuli ja tomaatit ja lisää munakoisojen joukkoon. Anna kasvisten kypsyä pannulla meheväksi kastikkeeksi. Mausta rouhitulla pippurilla. Keitä nauhapasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lisää joukkoon pestokastike. Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa Tarjoile pasta kasvishöystön ja Provencen jauhelihapihvien kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA