Pumpkin pie eli Kurpitsapiirakka
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää omenaa, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, kasvisruoka, amerikkalainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Pumpkin pie eli Kurpitsapiirakka

12 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 3
    munaa
  • 1 dl
    fariinisokeria
  • 1 tlk
    kurpitsasosetta
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 1 tl
    kanelia
  • 1 tl
    inkivääriä
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • Inkiväärikuorrutus
  • 2 rasiaa
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl
    Valio omenatäysmehua
  • 1 dl
    tomusokeria
  • 1 tl
    inkivääriä
 

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita joukkoon kurpitsasose.

Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja inkivääri keskenään. Sihtaa kurpitsavaahdon joukkoon.

Lisää lopuksi Oivariini ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun Ø 28 cm piirakkavuokaan. Tasoita pinta.

Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 30 min, kunnes piirakka on kypsä.

Sekoita inkiväärikuorrutuksen ainekset keskenään. Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.

Tarjoa kahvipöydässä tai sunnuntaibrunssin jälkiruokana.