Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
0
0
Osuvuus
50%
Muut luokittelutiedot
leivonnaiset, makeat leivonnaiset, gluteeniton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, vähälaktoosinen, jälkiruoka, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää munaa, amerikkalainen, kasvisruoka, sisältää gluteenia, sisältää sokeria, sisältää omenaa, sisältää vehnää, hiilihydraattipitoinen
Ainesosat
-
3munaa
-
1 dlfariinisokeria
-
1 tlkkurpitsasosetta
-
3 dlvehnäjauhoja
-
2 tlleivinjauhetta
-
1 tlvaniljasokeria
-
1 tlkanelia
-
1 tlinkivääriä
-
1 dlValio Oivariini® juoksevaa
- Inkiväärikuorrutus
-
2 rasiaaValio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
-
1 dlValio omenatäysmehua
-
1 dltomusokeria
-
1 tlinkivääriä
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon kurpitsasose.
Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja inkivääri keskenään. Sihtaa kurpitsavaahdon joukkoon.
Lisää lopuksi Oivariini ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun Ø 28 cm piirakkavuokaan. Tasoita pinta.
Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 30 min, kunnes piirakka on kypsä.
Sekoita inkiväärikuorrutuksen ainekset keskenään. Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.
Tarjoa kahvipöydässä tai sunnuntaibrunssin jälkiruokana.
Valio Oy