Punainen katkarapusalaatti
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, kylmänä, merenelävät, salaatti, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä

Punainen katkarapusalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    kevytemmentaljuustoa (esim. Polar)
  • 2 pussia
    isoja katkarapuja (à 180 g)
  • 1 prk
    ananasviipaleita (227/137 g)
  • Kastike
  • 1 dl
    majoneesia
  • 1 dl
    kermaviiliä
  • 1
    valkosipulinkynsi, pieni, puristettu
  • 3 rkl
    chilikastiketta
  • 3 rkl
    chilikastiketta
 

Ohjeet

SalaattiAnna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta ananasviipaleet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juusto noin sentin kokoisiksi paloiksi. KastikeValmista kastike sekoittamalla ainekset. Sekoita kaikki ainekset ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua. Tarjoile salaatti saman päivän aikana.