Punainen possupata
Tykkäämiset
11 3
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Punainen possupata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    timjamia
  • 400 g
    rasvatonta porsaanpaistikuutioita
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 2
    sipulia
  • 2
    lehtisellerin vartta
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 3 dl
    vettä
  • 3
    porkkanaa
  • 0.5 dl
    tomaattipyreetä
  • 1
    laakerin lehti
  • 0
    sokeria
  • 0
    rouhittua mustapippuria
 

Ohjeet

Ruskista huoneenlämpöiset lihat pienissä erissä pannulla ja siirrä ne kattilaan. Kuori ja pieni sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne nopeasti pannulla. Pane sipulipalat kattilaan ja lisää sekaan tomaattipyree, vesi, lihaliemikuutio, laakerin lehti, timjami, sokeri ja mustapippuri. Kypsennä miedolla lämmöllä, kannen alla hauduttaen noin puoli tuntia. Lisää kuoritut ja paloitellut kasvikset sekä tarvittaessa vettä. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA