Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Punainen thai-kanacurry
Tykkäämiset
45 10
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, kastikkeet, kana, liha, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, aasialainen, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Punainen thai-kanacurry

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • 1 pss
    wok-vihanneksia
  • 1 tlk
    kookosmaitoa
  • 1 ruukku
    tuoretta korianteria
  • 1 rkl
    thai-kalakastike
  • 1 ras
    Kariniemen kevyet fileeviipaleet, n. 600 g
  • 2 rkl
    öljyä
  • 3 rkl
    (noin) punaista curry-tahnaa
  • 4
    annosta nuudeleita
 

Ohjeet

Kuumenna syvä paistinpannu tai wokki, lisää pannulle öljyä ja ruskista fileeviipaleet kevyesti. Keitä sillä aikaa nuudelit ja valuta. Lisää pannulle wok-vihannekset ja kuumenna nopeasti. Annostele pannulle punaista curry-tahnaa makusi mukaan. Pyöräytä curry-tahna hyvin vihannesten ja fileeviipaleiden kanssa sekaisin. Lisää kookosmaito ja anna kiehua hetki, kunnes kastike on sopivan sakeaa. Lisää joukkoon keitetyt nuudelit. Mausta ruoka vielä thaimaalaisella kalakastikkeella, silputulla tuoreella korianterilla ja tarkista maku.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA