Punajuuri-vuohenjuustobruschettat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, kasvisruoka, italialainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, leivät ja hampurilaiset, muut

Punajuuri-vuohenjuustobruschettat

5 annosta

 

Hunajaisella punajuuripaistoksella päällystetyt bruschettat sopivat jouluaterian alkupalaksi tai juhlaillan naposteluherkuksi.

Lisää

Ainesosat

  • 3 kpl
    punajuurta
  • 1 kpl
    punasipuli
  • 1 kpl
    ruukkua basilikaa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) maustepippuria
  • 200 g
    vuohenjuustoa
  • 200 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 0.5 kpl
    vaaleaa leipää
  • 4 rkl
    öljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 1 tl
    suolaa
  • 1 l
    vettä
 

Ohjeet

Pese punajuuret ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, 20–30 minuuttia. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä hetki. Kuori ja kuutioi punajuuret.

Hienonna sipuli ja basilika. Sekoita ne ja punajuuret kulhossa. Lisää öljy, etikka ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yhdistä toisessa kulhossa juustot ja lämmitä niitä mikrossa 30 sekuntia. Sekoita tasaiseksi.

Säädä uuni 200 asteeseen. Viipaloi leipä. Valuta öljy viipaleille ja paahda rapeiksi 8–10 minuuttia.

Levitä leiville reilusti juustoa ja lusikoi punajuurta päälle. Koristele halutessasi punasipulirenkailla ja basilikanlehdillä.