Punajuuri-vuohenjuustokupit
Tykkäämiset
7 1
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, kylmänä, kasvisruoka, keskitaso, munaton, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Punajuuri-vuohenjuustokupit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0
    rucolaa
  • 1
    sitruuna
  • 1 prk
    ranskankermaa (150 g)
  • 2
    punajuurta
  • 2 rkl
    hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 200 g
    vuohenmaitojuustoa
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä punajuuret kuorineen puolikkaan sitruuna kanssa juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ne nopeasti kylmässä vedessä. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Hienonna vuohenjuusto pieniksi paloiksi ja pehmennä ranskankermalla. Mausta seos puolikkaan sitruunan raastetulla kuorella, hienonnetulla basilikalla ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vuoraa pienet uuniannosvuoat tai isot kahvikupit kelmulla. Asettele pohjalle ja reunoille punajuuriviipaleita. Täytä vuoat vuohenjuustoseoksella. Peitä vuokien pinnat punajuuriviipaleilla. Peitä vuoat kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua. Kumoa vuoat tarjoilulautasille ja tarjoile rucolasalaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA