Punajuuripihvit
Tykkäämiset
9 3
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, maidoton, kasvisruoka, gluteeniton, munaton, alkuruokia ja klassikoita, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Punajuuripihvit

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta (paistamiseen)
  • 6 dl
    vettä
  • 1
    iso punajuuri (200 g)
  • 1
    sipuli
  • 1 tl
    kuivattua timjamia
  • 2 dl
    perunahiutaleita
  • 2 tl
    perunamaustetta
  • 0.5 tl
    viherpippuria murskattuna
  • 1.5 dl
    kokonaisia tattarisuurimoita
  • 1.5 rkl
    sinappia
  • 0.8 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori punajuuret ja sipuli. Raasta punajuuret ja hienonna sipuli.

Huuhtele tattarisuurimot siivilässä ja laita kypsymään kiehuvaan veteen. Keitä 8 minuuttia. Lisää punajuuri ja sipuli. Jatka keittämistä vielä 1-2 minuuttia.

Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon perunahiutaleet ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.

Muotoile massasta vedellä kostutetuin käsin 8 pihviä.

Paista pihvit paistinpannulla Keiju Juoksevassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Tarjoa lohkoperunoiden ja Keltaisen yrttikastikkeen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA