Puolukkainen karjalanpaisti
Tykkäämiset
32 16
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Puolukkainen karjalanpaisti

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    lanttua
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    rosmariinia
  • 4.5 dl
    vettä
  • 0.2 kg
    HK Naudan paahtopaistia
  • 0.8 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 3 kpl
    laakerinlehteä
  • 10 kpl
    kokonaista maustepippuria
  • 1.5 dl
    puolukoita
  • 250 g
    porsaan sisäpaistia
  • 1.5 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 250 g
    porkkanoita
  • 0.5 tl
    kokonaista mustapippuria
 

Ohjeet

Paloittele lihat ja ruskista ne paistinpannulla Becel Juoksevassa. Lohko sipuli, kuori ja paloittele lanttu sekä porkkanat. Laita lihapalat, kasvikset, laakerinlehdet, pippurit ja rosmariini uunivuokaan. Ripottele päälle puolukat. Huuhtele pannu vesi-liemitiivisteseoksella lihan paistamisessa syntyneiden makuaineiden talteen saamiseksi ja kaada vuokaan. Paista uunin alatasolla 175 °C:n lämpötilassa 1,5 tuntia. Kääntele lihoja kypsentämisen loppuvaiheessa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA