Puolukkajuustokakku
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää laktoosia, sisältää maitoa, makeat leivonnaiset, jälkiruoka

Puolukkajuustokakku

1:lle hengelle

 

Juustokakku, jota voi vaihdella käyttämällä erimakuisia tuotteita

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 300 g
    kaurakeksejä
  • 100 g
    voita
  • Täyte
  • 2 dl
    kuohukermaa
  • 250 g
    maitorahkaa
  • 200 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl
    sokeria
  • 1 rl
    vaniliinisokeria
  • 8 kpl
    liivatelehteä
  • 1 dl
    puolukkasurvosta
  • 1.5 dl
    vaaleaa mehua
 

Ohjeet

Pohja

Murskaa keksit hienoksi ja yhdistä niihin sulatettu voi. Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Täyte

Laita liivatelehdet kylmään veteen likomaan 10 minuutiksi.

Sekoita keskenään maitorahka, tuorejuusto ja puolukkasurvos.

Vaahdota kuohukerma ja sokeri.

Kiehauta vaalea mehu ja laita liivatelehdet siihen.

Sekoita kuuma vaalea mehu ja rahkaseos ja viimeiseksi sekoita varovasti nostellen vaahdotettu kuohukerma joukkoon.

Kaada täyte irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään. Tarjoile mieluummin seuraavana päivänä. Jähmettyneen pohjan päälle voit halutessasi tehdä päällisen.