Puolukkapaistos punssivaahdolla
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa

Puolukkapaistos punssivaahdolla

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    puolukoita
  • 0.3 dl
    punssia
  • 1 rkl
    sokeri
  • 1.5 dl
    Flora vanillaa
  • 100 g
    keksejä
  • 0.8 dl
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta2
 

Ohjeet

Sekoita puolukat (300 g), murskatut piparkakut (varaa pari piparia koristeluun), Juokseva Becel ja sokeri kulhossa. Laita seos uunivuokaan ja paista 200 °C:n lämpötilassa 10 minuuttia. Jäähdytä seos ja jaa se jälkiruokamaljoihin. Vaahdota Flora Vanilla ja mausta vaahto punssilla. Annostele vaahto puolukkaseoksen päälle ja koristele jälkiruoka puolikkailla pipareilla. Idea! Puolukkapaistoksen voi tarjota myös kuumana. Tarjoa tällöin punssivaahto erikseen.