Puolukkatorttu
Tykkäämiset
0 3
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, uunissa, kylmänä, leivonnaiset, makeat leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Puolukkatorttu

1:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 1 dl
    sokeria
  • 1
    kananmuna
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 tl
    kanelia
  • 2 rkl
    sokeria
  • 3 dl
    puolukoita
  • 100 g
    margariinia
  • Päälle
  • 1 dl
    kookoshiutaleita
  • 0.5 dl
    kermaa (tai smetanaa)
  • 0.5 dl
    sokeria (tai fariinisokeria)
  • Lisäksi halutessasi
  • 4 dl
    vaniljakastiketta (tai jäätelöä)
 

Ohjeet

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna edelleen vatkaten. Sekoita taikinaan jauhot, joihin on sekoitettu kaneli ja leivinjauhe. Levitä taikina torttuvuoan tai irtoreunaisen kakkuvuoan pohjalle ja hiukan reunoille. Ripottele päälle puolukat ja sirottele pinnalle hiukan sokeria. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Kiehauta kattilassa pinnalle tulevat aineet ja lusikoi seos tortulle. Kypsennä vielä 15 minuuttia. Voit tarjota lisänä jäätelöä tai vaniljakastiketta. Uuninlämpötila 200 astetta, paistoaika yhteensä noin 30 min.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA