Pyhäpäivän possupata
Tykkäämiset
2 3
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Pyhäpäivän possupata

7:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 0
    yrttiä, timjamia
  • 300 g
    lanttua
  • 1.5 rkl
    öljyä
  • 2
    porkkanaa
  • 3 rkl
    tomaattisosetta
  • 3 dl
    lihalientä
  • 3 dl
    punaviiniä
  • 0.5 prk
    öljyyn säilöttyjä yrttimarinoituja valkosipulin kynsiä
  • 700 g
    possunlihaa
  • 100 g
    selleriä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Osta valmiita lihakuutioita tai kuutioi liha. Kuori juurekset ja leikkaa ne reiluiksi lohkoiksi. Ruskista lihat muutamassa erässä öljyssä pannussa ja siirrä uunivuokaan kerroksittain juureskuutioiden ja valkosipulinkynsien kanssa. Sekoita lihaliemi, punaviini, tomaattisose ja mausteet ja kaada vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa kaksi tuntia. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA