Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
600 gleipää
- Täyte 1
-
60 gkurkkua
-
100 gtuorejuustoa
-
1ruukku basilikaa
-
200 gkinkkua
- Täyte 2
-
0pala purjoa
-
60 gaurinkokuivattuja tomaatteja
-
2avokadoa
-
2 rklsitruunamehua
-
200 gtuorejuustoa
- Kostutus:
-
1 dlmaitoa tai lihalientä
- Kuorrutus:
-
3 rklkevytranskankermaa
-
300 gtuorejuustoa
- Koristeluun:
-
0tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä
Ohjeet
Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.
© SOK viestintä ja julkaisut