Pyöreä voileipäkakku
Tykkäämiset
5 4
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, keskitaso, leivonnaiset, munaton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Pyöreä voileipäkakku

15:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 600 g
    leipää
  • Täyte 1
  • 60 g
    kurkkua
  • 100 g
    tuorejuustoa
  • 1
    ruukku basilikaa
  • 200 g
    kinkkua
  • Täyte 2
  • 0
    pala purjoa
  • 60 g
    aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2
    avokadoa
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 200 g
    tuorejuustoa
  • Kostutus:
  • 1 dl
    maitoa tai lihalientä
  • Kuorrutus:
  • 3 rkl
    kevytranskankermaa
  • 300 g
    tuorejuustoa
  • Koristeluun:
  • 0
    tomaattia, paprikaa, salaatinlehtiä
 

Ohjeet

Valmista täytteet. Täyte 1: Kuutioi kinkku ja kurkku. Leikkaa basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Täyte 2: pilko aurinkokuivatut tomaatit ja purjo. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon sitruunanmehu. Yhdistä ainekset tuorejuustoon, johon on sekoitettu majoneesi. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros asettamalla leipiä vieri viereen. Kostuta lihaliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele kinkkusiivuilla, pienillä tomaateilla, paprikalla ja salaatinlehdillä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA