Raakamakkarapyttipannu
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

maidoton, pääruoka

Raakamakkarapyttipannu

4 annosta

 

Hyödynnä ylijääneet keitetyt perunat pyttipannussa. Lisää perunoiden seuraksi suikaloitua kaalia ja raakamakkaraa.

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    keitetyt varhaisperunat
  • 300 g
    varhaiskaali
  • 2 kpl
    nippusipuli
  • 0.5 kpl
    persiljaruukku
  • 1.5 rkl
    rypsiöljy
  • 0.8 tl
    suola
  • 0.5 tl
    rouhittu mustapippuri
  • 1 pkt
    raakamakkara
  • Sinappimajoneesi
  • 0.5 dl
    majoneesi
  • 2 rkl
    vahva sinappi
 

Ohjeet

1. Kuutioi kylmät perunat. Suikaloi kaali. Silppua sipulit ja persilja.

2. Kuumenna öljy muurinpohjapannulla tai isolla paistinpannulla. Lisää perunat, kaali, sipuli ja mausteet. Paista sekoitellen 5 minuuttia. Puserra makkarat kuoristaan nokareiksi pannulle ja paista vielä 5 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljasilppu.

3. Sekoita majoneesi ja sinappi. Tarjoa pyttipannun kanssa.