Raejuustoletut ja katkarapusalsa
Tykkäämiset
12 22
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, pannulla, tulinen, merenelävät, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, edullinen, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta

Raejuustoletut ja katkarapusalsa

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    kananmuna
  • 1 prk
    (250 g) raejuustoa
  • 1 dl
    grahamjauhoja
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 dl
    maitoa
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Katkarapusalsa
  • 0
    pala tuoretta kurkkua
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 pussi
    (180 g) pakastekatkarapuja
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 2
    kevätsipulinvartta
  • 2 rkl
    limetinmehua
  • 2 rkl
    hienonnettua persiljaa
  • 0.5
    punaista chiliä
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista katkarapusalsa. Anna rapujen sulaa jääkaapissa ja valuta niistä neste pois. Pilko ravut, kurkku, sipulit ja chili pieniksi. Sekoita ainekset ja mausta limetinmehulla, öljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla. Sekoita joukkoon persilja. Anna tekeytyä jääkapissa lettujen teon ajan. Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja kananmuna. Lisää joukkoon suola ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia. Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi. Tarjoa katkarapusalsan kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA