Raikas kalkkunapastasalaatti
Tykkäämiset
2 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

salaatti, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Raikas kalkkunapastasalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • rucolasalaattia
  • tammenlehvä- tai jääsalaattia
  • 300 g
    marinoituja kalkkunan fileesuikaleita
  • 1
    punainen paprika
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 1
    valkosipulin kynsi
  • 0.8 dl
    parmesanjuustoraastetta
  • 0.5
    kurkku
  • 0.5 rkl
    sokeria
  • 4 dl
    Torino Kaura pastaa
  • 1.5 l
    vettä
  • 1.5 rkl
    omenaviinietikkaa
  • 0.5
    cantaloupe-meloni
  • 0.5 tl
    mustapippurirouhetta
  • 0.5 dl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.

Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua peitettynä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Paista kalkkunasuikaleet öljyssä. Jäähdytä.

Pese ja suikaloi paprika. Pese kurkku, halkaise pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku puolikaaren muotoisiksi viipaleiksi. Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja valuta salaatit.

Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatinlehdillä. Asettele muut aineet kerroksittain salaatinlehtien päälle. Ripottele pinnalle parmesanjuustoa.