Raitajuuri-fetasalaatti
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_syyskuun_reseptit, suolainen, sisältää sitrusta, kasvisruoka, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, salaatti

Raitajuuri-fetasalaatti

6 annosta

 

Raitajuuri marinoidaan keittämisen jälkeen, jolloin se saa makua. Päärynä ja fetajuusto tekevät salaatista ruokaisan.

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    raitajuuria
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    limetinmehua
  • 1 ripaus
    suolaa
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1
    päärynä
  • 0.5 dl
    siemensekoitusta
  • 1 pussi
    (80 g) salaattisekoitusta
  • 100 g
    fetajuustoa
 

Ohjeet

Pese ja keitä raitajuuret kuorineen kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa lohkoiksi. Sekoita öljy, limetinmehu ja mausteet ja valuta raitajuurien päälle. Anna marinoitua viileässä vähintään puolisen tuntia. Huuhtele ja viipaloi päärynä kuorineen. Paahda siemenseosta kuivalla pannulla hetki. Kaada salaattisekoitus tarjoiluvadille. Lisää pinnalle päärynät ja raitajuuret liemineen. Ripottele pinnalle siemenet ja murustettu fetajuusto.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA