Ranskalainen broileripata
Tykkäämiset
40 11
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, uunissa, munaton, vähälaktoosinen, kana, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Ranskalainen broileripata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 3
    broilerin rintaleikettä
  • 3 dl
    punaviiniä
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 170 g
    pekonia
  • 2
    sipulia lohkottuna tai 6 salottisipulia
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1 prk
    kokonaisia sälykeherkkusieniä (200 g)
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 2.5 dl
    kanalientä
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2
    laakerinlehteä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Mausta broilerin rintaleikkeet molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Ruskista broileripalat pannulla kauniin ruskeiksi ja nosta ne sitten padan pohjalle odottamaan. Suikaloi pekoni, kuori ja lohko sipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Ruskista pannulla pekonisilppua sekoittaen. Lisää joukkoon sipulilohkot, murskatut valkosipulinkynnet sekä herkkusienet. Anna niiden saada myös hieman väriä. Lisää pannulle sekoittaen vehnäjauhot. Lisää seos pataan ja kaada päälle viini, kanaliemi sekä mausteet. Sekoita hieman, että mausteet sekoittuvat kastikkeen joukkoon. Nosta pata 200 asteiseen uuniin ja anna hautua kannen alla 1?1 1/2 tuntia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA