Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0mustapippuria
-
0tuoretta basilikaa
-
300 gkalakuutioita (esim. pakastesei)
-
1 ltimjamia
-
2valkosipulin kynttä
-
2 pussia(à 250 g) pakastekasvissuikaleita
-
2 tlsitruunamehua halutessasi
-
8 dlkalalientä fondista tai kuutioista
-
4 rkltomaattisosetta
-
1 prkveteen säilöttyjä simpukoita
- Lisäksi:
-
0valkosipulimajoneesia
-
0patonkia tai lämpimiä leipiä
Ohjeet
Kiehauta kalaliemi. Lisää joukkoon simpukoista valutettu liemi. Mausta liemi tomaattisoseella, valkosipulilla ja timjamilla. Lisää kiehuvaan liemeen pakastekasvikset ja kalakuutiot. Mausta mustapippurilla sekä halutessasi sitruunamehulla. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia riippuen käytätkö tuoretta tai pakastekalaa. Lisää simpukat. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää keittoon runsaasti hienonnettua basilikaa. Tarjoa lisänä murskatulla valkosipulilla maustettua majoneesia ja patonkia tai paahtoleipäviipaleita, jotka on voideltu margariinilla ja joille on siroteltu persiljaa tai timjamia ja pantu kuumaan uuniin muutamaksi minuutiksi.
© SOK viestintä ja julkaisut