Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
34
7
Osuvuus
97%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, pääruoka, keittämällä, uunissa, tulinen, kasvisruoka, keitto, klassikko, keskitaso, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa
Ainesosat
-
0mustapippuria
-
0suolaa tarvittaessa
-
1 rklöljyä
-
1laakerinlehti
-
2 rklmargariinia
-
0.5 tltimjamia
-
700 gsipulia
-
4 viipalettavaaleaa leipää
-
1 lliha- tai kasvislientä
-
2.5 dlemmentaljuustoraastetta
Ohjeet
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipulit rasvassa kattilassa. Kaada liemi viipaleiden päälle ja lisää mausteet. Anna keiton kiehua noin 30 minuuttia. Paahda leivät kokonaisina tai leikkaa ne kuutioiksi ja paahda kuivassa pannussa. Kaada valmis keitto uuninkestävään kulhoon tai pieniin uuninkestäviin annosvuokiin. Pane leivät keiton pinnalle ja peitä juustoraasteella. Pane keitto 250-asteiseen uuniin 5?10 minuutiksi, kunnes pinta kuplii ja saa väriä.
© SOK viestintä ja julkaisut