Ranskalainen sipulikeitto
Tykkäämiset
33 7
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, pääruoka, keittämällä, uunissa, tulinen, kasvisruoka, keitto, klassikko, keskitaso, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Ranskalainen sipulikeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 0
    suolaa tarvittaessa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    laakerinlehti
  • 2 rkl
    margariinia
  • 0.5 tl
    timjamia
  • 700 g
    sipulia
  • 4 viipaletta
    vaaleaa leipää
  • 1 l
    liha- tai kasvislientä
  • 2.5 dl
    emmentaljuustoraastetta
 

Ohjeet

Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipulit rasvassa kattilassa. Kaada liemi viipaleiden päälle ja lisää mausteet. Anna keiton kiehua noin 30 minuuttia. Paahda leivät kokonaisina tai leikkaa ne kuutioiksi ja paahda kuivassa pannussa. Kaada valmis keitto uuninkestävään kulhoon tai pieniin uuninkestäviin annosvuokiin. Pane leivät keiton pinnalle ja peitä juustoraasteella. Pane keitto 250-asteiseen uuniin 5?10 minuutiksi, kunnes pinta kuplii ja saa väriä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA