Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
5.5 dlvehnäjauhoja
-
0.3 pakettiahiivaa
-
2 rkloliiviöljyä
-
2.5 dlmaitoa (vettä)
-
1 tlsuolaa
- Pinnalle
-
1 tltimjamia
-
1 kplsipulia
-
1laakerinlehti
-
1 prkanjovista
-
22.5 kplmustaa oliivia
-
2 rkloliiviöljyä
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Valmista täyte. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä, mikä vie noin puoli tuntia. Mausta suolalla, timjamilla ja murskatulla laakerinlehdellä. Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola ja alusta joukkoon jauhoja niin,että saat kimmoisan taikinan. Lisää lopuksi joukkoon myös öljy. Anna taikinan kohota peitettynä. Kauli taikina leivinpaperin päällä suorakaiteen muotoiseksi pellin kokoiseksi levyksi. Anna senkin kohota hetki liinalla peitettynä. Valuta anjovikset ja jaa ne pitkittäin kahtia. Levitä jäähtynyt sipuliseos kohonneelle taikinalle ja asettele pinnalle anjovikset ristikoksi ja painele sinne tänne oliiveja. Paista 225-asteisessa uunissa 15?20 minuuttia.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0910