Raparperi-pullavanukas
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset, aamiainen / välipala

Raparperi-pullavanukas

8 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 250 g
    pullapitkoa
  • 2 dl
    Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
  • 2 dl
    Valio kevytmaitoa
  • 3
    munaa
  • 9 dl
    raparperipaloja
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 dl
    mantelilastuja
  • Vanilja-mansikkakastike
  • 2 dl
    Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
  • 1 prk
    Valio maustettua rahkaa makea mansikka
  • tuoreita mansikoita
  • Voiteluun
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
 

Ohjeet

Leikkaa pulla reilun noppakuution kokoisiksi paloiksi.

Sekoita vaniljakastike, maito ja munat kulhossa.

Laita raparperit ja sokeri mikronkestävään kulhoon. Mikrota 1 - 2 min tai kunnes ovat hieman pehmenneet. Sekoita.

Levitä puolet pullapaloista voidellun, laakeahkon uunivuoan pohjalle. Kaada päälle raparperit. Lisää päällimmäiseksi vielä pullakerros.

Kaada munamaitoseos tasaisesti uunivuokaan.

Ripota pinnalle mantelilastut.

Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla n. 40 min.

Valmista kastike yhdistämällä vaniljakastike ja rahka.

Tarjoa vanukas lämpimänä vanilja-mansikkakastikkeen kanssa. Halutessasi tarjoa lisänä tuoreita paloiteltuja mansikoita.