Raparperihilloke
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, lisäkkeet, keskitaso, keittämällä, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Raparperihilloke

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    (n. 600 g) raparperinpaloja
  • 1 tl
    kardemummaa
  • 2 rkl
    perunajauhoja
  • 1.5 dl
    sokeria
  • Tarjoiluun:
  • 0
    vaniljajäätelöä
 

Ohjeet

Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.