Raparperijäätelö
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, helppo, keittämällä, gluteeniton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Raparperijäätelö

6:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    vaniljajäätelöä
  • Kiisseli
  • 2 dl
    vettä
  • 3 dl
    raparperikuutioita
  • 0.5 dl
    sokeria
  • Suurus
  • 2 rkl
    perunajauhoja
  • 1 rkl
    vettä
 

Ohjeet

Valmista kiisseli. Keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä, noin 15 min. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja suurusta kiisseli. Jäähdytä ja sekoita pehmeän jäätelön joukkoon. Pakasta raparperijäätelö ja tarjoile.