Raparperipannari
Tykkäämiset
8 8
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, uunissa, leivonnaiset, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Raparperipannari

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    maitoa
  • 1 dl
    fariinisokeria
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 1
    sitruunan mehu
  • 0.5 dl
    fariinisokeria
  • 8 dl
    vettä
  • 0.5 l
    raparperin varsia pilkottuna
 

Ohjeet

Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Valuta pois ylimääräinen neste ja lisää raparperit sitten pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.