Raparperisangria
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, kasvisruoka, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, juoma

Raparperisangria

10 annosta

 

Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    jääpaloja
  • 1 dl
    vettä
  • 2 kpl
    raparperinvartta
  • 0.8 dl
    (3/4 dl) sokeria
  • 2 kpl
    appelsiinia
  • 250 g
    mansikoita
  • 1 l
    kivennäisvettä
  • 1 pullo
    (750 ml) kuohuviiniä
 

Ohjeet

Kuutioi raparperit. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa. Lisää raparperit liemeen ja siirrä kattila sivuun. Anna jäähtyä 30 minuuttia.

Purista yhden appelsiinin mehu kannuun tai boolimaljaan. Pese toinen appelsiini huolellisesti ja viipaloi se kuorineen. Viipaloi mansikat. (Jos käytät pakastemansikoita, lisää ne booliin jäisinä. ) Kaada raparperit liemineen, kivennäisvesi ja viini booliin. Lisää hedelmät ja jääpalat ja tarjoa heti.