Rapu-parsapintxot
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, alkuruoka, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton

Rapu-parsapintxot

25 kappaletta

 

Grilli (tai pannu) kuumaksi ja pintxos-bileet käyntiin! Kevään kunniaksi rapupintxoihin pujotetaan tuoretta parsaa ja raikasta sitruunaa.

Lisää

Ainesosat

  • 200 g
    jättikatkaravunpyrstöjä (pakaste)
  • 5.5 kpl
    vihreää parsaa
  • 1 kpl
    sitruuna
  • 2.5 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 kpl
    cocktailtikkuja
  • 1 kpl
    sormisuolaa
 

Ohjeet

Sulata ja kuivaa ravunpyrstöt. Huuhtele parsat ja poista puumaiset tyvet. Leikkaa parsat 2–3 cm:n paloiksi. Keitä paloja pari minuuttia suolatussa vedessä, jäähdytä kylmällä vedellä ja kuivaa.

Pese sitruuna ja leikkaa 2 cm:n viipaleiksi. Pujota cocktailtikkuihin ravunpyrstö, parsapala ja sitruunaviipale.

Grillaa pintxot nopeasti grillissä tai kuumalla pannulla tilkassa öljyä, noin minuutti molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla.