Rapukeitto
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

suolainen, sisältää mereneläviä, sisältää sitrusta, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, keitto

Rapukeitto

3 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 pussi
    katkarapuja
  • 1
    punainen paprika
  • 1
    punaista chiliä
  • 1 rasia
    Valio Viola® rapu tuorejuustoa
  • 1 prk
    Valio Eila® ruokakermaa
  • 1 rkl
    juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • pala
    purjoa
  • 1 mm
    rouhittua mustapippuria
  • 1 dl
    kivennäisvettä
  • 1 tl
    suolaa
  • Koristeluun
  • katkarapuja
  • purjoa
 

Ohjeet

Valuta sulatetut katkaravut lävikössä.

Paloittele paprika. Halkaise chili(t). Poista siemenet.

Laita tuorejuusto, ruokakerma, paprika, chili, hunaja, suola ja mustapippuri kattilaan. Soseuta kylmät ainekset sauvasekoittimella.

Kuumenna keitto. Mausta sitruunamehulla. Tarkista maku. Jos kaipaat vielä lisää tulisuutta, lisää ripaus cayannepippuria.

Lisää kivennäisvesi, valutetut katkaravut ja ohuiksi renkaiksi leikattu purjo keittoon. Kuumenna, älä enää keitä.

Koristele katkaravuilla, purjolla tai kesäsipulilla. Tarjoa patongin kanssa.

VINKKI

Chilien tulisuus vaihtelee huomattavasti. Tarkista chilin vahvuus ennen soseuttamista ja valmista keitto tulisuudeltaan omaa makumaailmaasi vastaavaksi. Chilin voit halutessasi jättää myös kokonaan pois.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA