Ratatouille eli nizzalainen kasvispata
Tykkäämiset
63 39
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, pääruoka, välipala, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, kevyt

Ratatouille eli nizzalainen kasvispata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    rouhittua mustapippuria
  • 0
    silputtua persiljaa
  • 6
    tomaattia
  • 1
    laakerinlehti
  • 2
    munakoisoa
  • 2
    kesäkurpitsaa
  • 2
    sipulia
  • 2.5
    valkosipulinkynttä
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    korianteria
  • 3
    eriväristä paprikaa
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Paloittele paprikat. Kuori ja kuutioi munakoisot. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Kuori ja pieni tomaatit. Kuori irtoaa helposti kun kastat tomaatin hetkeksi kiehuvaan veteen. Kuori ja pieni sipulit. Kuullota öljyssä silputtu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet ja munakoisokuutiot. Lisää kesäkurpitsapalat ja jatka paistamista noin 5 minuutin ajan. Lisää paprika- ja tomaattipalat sekä mausteet. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin ½ tunnin ajan. Tarjoile kuumana tai haaleana leivän kanssa.