Red velvet juustokakku
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää soijaa, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, omenaton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Red velvet juustokakku

12 annosta

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 100 g
    Valio voita
  • 350 g
    Domino-keksejä
  • 1 dl
    mantelijauhetta
  • Täyte
  • 100 g
    mustaherukoita
  • 2
    munaa
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 rkl
    vaniljasokeria
  • 1 rasiaa
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk
    Valio crème fraîchea
  • punaista elintarvikeväriä
  • Pinnalle
  • sokeroimatonta kaakaojauhetta
 

Ohjeet

Sulata voi. Hienonna keksit. Yhdistä pohjan ainekset. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija 24 cm) sekä reunoille puoleen väliin saakka. Laita pohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Levitä mustaherukat pohjalle.

Vaahdota munat ja sokerit. Lisää tuorejuusto, creme fraiche ja elintarvikeväri. Jatka vaahdottamista, kunnes täyte on tasaista.

Kaada täyte pohjan päälle. Paista 150 asteessa n. 45 min.

Anna jäähtyä kylmässä ennen vuoasta irrottamista.

Koristele pinta kaakaojauheella ja tuoreilla marjoilla ennen tarjoilua.