Rosmariinilammas
Tykkäämiset
9 11
Osuvuus
89%


Lisätiedot

Maitoa
Lammasta
Lihaa
Laktoosia


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää lammasta, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Rosmariinilammas

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 750 g
    lampaanfileetä
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 2 dl
    punaviiniä
  • 2 dl
    Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
  • 20 g
    tuoretta rosmariiniä
 

Ohjeet

Leikkaa kalvoista putsatut lampaanfileet parin sentin paloiksi. Hienonna varsista irrotetut rosmariinilehdet ja sekoita lampaanlihapaloihin. Anna maustua 30 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista lampaanlihapalat kolmessa erässä. Siirrä paistetut palat lautaselle odottamaan. Lisää fondi, tuorejuusto ja viini paistinpannuun, jossa paistoit pihvit ja keitä seos kastikkeeksi. Nosta lihapalat hetkeksi kastikkeeseen kuumentumaan. Tarjoa raakana paistettujen perunoiden ja kasvisten kanssa.