Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
5
2
Osuvuus
91%
Muut luokittelutiedot
nopea, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, pasta, kana, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
oliiviöljyä paistamiseen
-
400 gspagettia
-
1sipuli
-
1kesäkurpitsa
-
1 rklhienonnettua rosmariinia
-
1 pkt(400 g) Kariniemen Kananpojan hunajapippurisuikaleet
-
2 dlruokakermaa
-
2 rklhienonnettua persiljaa
-
2 rklsitruunanmehua
-
3valkosipulinkynttä
-
4siivua HK Amerikan pekonia
Ohjeet
Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja poista pehmeä sisus veitsellä. Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi pekoni. Paista pekonia ja vihanneksia kuumalla pannulla kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mukaan kananpojan suikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää mukaan ruokakerma ja yrtit. Hauduta kastiketta noin viisi minuuttia ja mausta se lopuksi sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile keitetyn spagetin ja juustoraasteen kera.
© HK Ruokatalo