Rouhea lanttulaatikko
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, Pohjoismaat, suomalainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, lisäkkeet, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, uuniruoka

Rouhea lanttulaatikko

8 annosta

 

Ohra ja piparkakut maustavat lanttulaatikon.

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    vettä
  • 1 kg
    lanttuja
  • 2 dl
    rikottuja ohrasuurimoita
  • 1 prk
    (120 g) smetanaa
  • 5 rkl
    siirappia
  • 2
    kananmunaa
  • 5
    piparkakkua
  • 2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja leikkaa lantut 1,5 x 1,5 cm:n kuutioiksi. Keitä ohrasuurimoita ja lanttukuutioita suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia. Siirrä jäähtymään. Murskaa seosta liemineen sauvasekoittimella muutaman kerran, jotta lantut hieman soseutuvat. Sekoita joukkoon smetana, siirappi, munat ja 3 murskattua piparkakkua. Kaada uunivuokaan. Hienonna loput piparkakut ja ripottele murut pinnalle. Paista 175 asteessa reilun tunnin ajan.