Rub-maustetut ribsit, homejuustodippi ja fenkolicoleslaw
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, proteiinipitoinen, sisältää omenaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää munaa, sisältää maitoa, pähkinätön, gluteeniton, pääruoka

Rub-maustetut ribsit, homejuustodippi ja fenkolicoleslaw

4 annosta

 

Mehevät ribsit ovat grillijuhlien varma suosikki. Jos uunikypsennät ribsit jo edellisenä päivänä, ne paahtuvat nopeasti paraatikuntoon.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kg
    marinoituja porsaankylkiribsejä
  • Rub-mausteseos
  • 1 tl
    grillausmaustetta
  • 1 tl
    chilirouhetta
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • Homejuustodippi
  • 100 g
    homejuustoa
  • 1.5 dl
    kermaviiliä
  • 0.5 dl
    persiljaa hienonnettuna
  • Fenkolicoleslaw
  • 0.5 kg
    (500 g) kaalia
  • 1 kpl
    fenkolia
  • 1 kpl
    porkkana
  • 1 kpl
    omena
  • 0.5 dl
    majoneesia
  • 0.5 dl
    kermaviiliä
  • 1 rkl
    sinappia
  • 1 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Pyyhi ribseistä enin marinadi pois. Sekoita rubin aineet keskenään ja ripottele ribseille. Nosta ribsit uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa tunti. Peitä vuoka foliolla ja jatka kypsentämistä vielä ½ tuntia. Anna jäähtyä. Huom! Voit esivalmistella ruoan tähän asti jo ruokailua edeltävänä päivänä.

Valmista homejuustodippi. Murustele homejuusto ja sekoita kermaviiliin. Lisää hienonnettu persilja. Anna maustua jääkaapissa ruokailuun asti.

Leikkaa kaali ja fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana. Kuori omena, poista siemenkota ja raasta omena. Sekoita kasvikset kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa majoneesi, kermaviili ja mausteet. Kumoa kastike kasvisten joukkoon. Sekoita huolellisesti.

Grillaa jäähtyneitä ribsejä kuumassa grillissä molemmin puolin muutama minuutti, tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Leikkaa liha luiden välistä paloiksi. Tarjoa ribsit homejuustodipin ja coleslaw’n kanssa.