Rukiinen rucola-kalkkunasalaatti
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

salaatti, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Rukiinen rucola-kalkkunasalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • rucolasalaattia
  • 125 g
    luumutomaattia
  • 1
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 2 rkl
    hunaja-omenaviinietikkaa
  • 0.8 dl
    öljyä
  • 3 dl
    Torino Ruis -pastaa
  • 150 g
    kurkkua
  • 0.5 rkl
    hunajaa
  • 0.5 rkl
    sinappia
  • 1.5 l
    vettä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 300 g
    rosémarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
  • jääsalaattia
  • 0.5
    punasipulia
  • Sunnutai Juokseva -rypsiöljyvalmistetta (paistamiseen)
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää hyvin valutettu pasta marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.

Paista kalkkunan fileesuikaleet Sunnuntai Juoksevassa.

Halkaise kurkku pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku puolikaaren muotoisiksi viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja halkaise luumutomaatit. Leikkaa tai revi jääsalaatti ja rucola.

Vuoraa tarjoiluastia vihreällä salaatilla. Levitä päälle kerroksittain marinoitua pastaa, salaattia ja muita raaka-aineita. Koristele kirsikkatomaateilla ja rucolanlehdillä.