Rukiiset cocktailpalat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää sitrusta, sisältää sikaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, gluteeniton, leivät ja hampurilaiset, leivänpäälliset, muut

Rukiiset cocktailpalat

24 kappaletta

 

Ohut ruisleipä ja herkulliset täytteet ovat täydellinen pikkujoulutarjottava. Valmista sekä sieni-, kinkku- ja raputäytteiset leipäset tai tee lempimakuasi isompi satsi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 pkt
    (6 leipää) Ruispala ohut herkku -leipää
  • Sienitäyte
  • 200 g
    herkkusieniä
  • 1 kpl
    punasipuli
  • 0.5 dl
    basilikaa hienonnettuna
  • 0.5 dl
    ruohosipulia hienonnettuna
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 1 tl
    punaviinietikkaa
  • 2 tl
    sokeria
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) mustapippuria
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) suolaa
  • Raputäyte
  • 1 pussi
    (à 180 g) katkarapuja
  • 1 rasia
    (à 200 g) raejuustoa
  • 0.5 pakettia
    (à 150 g) ranskankermaa
  • 2 rkl
    sweet chili -kastiketta
  • 2 rkl
    tilliä hienonnettuna
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Kinkkutäyte
  • 250 g
    palvikinkkua tai ylikypsää kinkkua
  • 0.8 kpl
    herkkukurkku
  • 1 rasia
    (125 g) piparjuurituorejuustoa
  • 0.5 rasiaa
    (à 200 g) tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
  • 0.5 dl
    persiljaa hienonnettuna
  • 0.5 tl
    mustapippuria
 

Ohjeet

Leikkaa jokainen leivän ylä- ja alapuoli kulmittain kahteen osaan.

Tarjoa leivät heti. Jos teet ne etukäteen valmiiksi, pane ne tarjottimelle, pingota tuorekelmu päälle ja säilytä jääkaapissa, maksimissaan muutama tunti.

Jos täytteitä jää yli, voit tarjota ne noutopöydässä sellaisenaan salaatin tyyppisesti. Täytteet sopivat hyvin myös uuniperunoille.