Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Rukiiset cocktailpalat
24 kappaletta

” Ohut ruisleipä ja herkulliset täytteet ovat täydellinen pikkujoulutarjottava. Valmista sekä sieni-, kinkku- ja raputäytteiset leipäset tai tee lempimakuasi isompi satsi.
Ainesosat
-
1 pkt(6 leipää) Ruispala ohut herkku -leipää
- Sienitäyte
-
200 gherkkusieniä
-
1 kplpunasipuli
-
0.5 dlbasilikaa hienonnettuna
-
0.5 dlruohosipulia hienonnettuna
-
0.5 dloliiviöljyä
-
2 rklsitruunamehua
-
1 tlpunaviinietikkaa
-
2 tlsokeria
-
0.2 tl(1/4 tl) mustapippuria
-
0.2 tl(1/4 tl) suolaa
- Raputäyte
-
1 pussi(à 180 g) katkarapuja
-
1 rasia(à 200 g) raejuustoa
-
0.5 pakettia(à 150 g) ranskankermaa
-
2 rklsweet chili -kastiketta
-
2 rkltilliä hienonnettuna
-
0.2 tl(1/4 tl) mustapippuria
-
0.5 tlsuolaa
- Kinkkutäyte
-
250 gpalvikinkkua tai ylikypsää kinkkua
-
0.8 kplherkkukurkku
-
1 rasia(125 g) piparjuurituorejuustoa
-
0.5 rasiaa(à 200 g) tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
-
0.5 dlpersiljaa hienonnettuna
-
0.5 tlmustapippuria
Ohjeet
Leikkaa jokainen leivän ylä- ja alapuoli kulmittain kahteen osaan.
Tarjoa leivät heti. Jos teet ne etukäteen valmiiksi, pane ne tarjottimelle, pingota tuorekelmu päälle ja säilytä jääkaapissa, maksimissaan muutama tunti.
Jos täytteitä jää yli, voit tarjota ne noutopöydässä sellaisenaan salaatin tyyppisesti. Täytteet sopivat hyvin myös uuniperunoille.
© SOK