Saag Paneer ( Nepalilainen pinaattimuhennos)
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, gluteeniton, sokeriton, kohtuuajassa, keskitaso, intialainen, kasvisruoka

Saag Paneer ( Nepalilainen pinaattimuhennos)

4 annosta
Kohtuuajassa
Keskitaso

 

\n

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    200 g pinaattia
  • 1 kpl
    200g leipäjuustoa
  • 1 kpl
    2 valkosipulinkynttä
  • 1 kpl
    3-4 tl Garam masala
  • 1 kpl
    2 rkl tuore inkivääri
  • 1 kpl
    2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl
    1 tuore chili
  • 1 kpl
    4 tomaattia
  • 1 kpl
    2 dl turkkilainen jugurtti
  • 1 kpl
    1 iso sipuli
  • 1 kpl
    ripaus suolaa
 

Ohjeet

1. Huuhtele pinaatit. Hienonna pinaatit pienemmiksi. (voit käyttää myös pakaste pinaattia). Paloittele leipäjuusto. 2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Murskaa ja sekoita mausteet morttelissa. Kuullota sipuleita ja inkivääriä hetki öljyssä mausteiden kanssa. 3. Halkaise chili ja poista kannat, siemenet ja vaaleat osat. Hienonna pieniksi paloiksi. Lisää pannulle pinaatit, hienonnettu chili ja paloitellut tomaatit. Anna seoksen muhia hiljalleen 10-15 minuuttia. 4. Lisää jogurtti ja kotijuusto pannulle ja anna seoksen kiehahtaa. Mausta seos suolalla ja tarjoile riisin kera.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA